Praktische info

Borden en bestek

De meerkost hiervoor bedraagt 2,00 €. Ook servetten, citroendoekjes en de afwas zijn inbegrepen. In plaats van porseleinen borden kan er ook gekozen worden voor een biologisch afbreekbaar alternatief (palmblad/houtkleur) aan de prijs van 1,50 €. De natuurlijke uitstraling van deze borden past goed bij kleurrijke gerechten. Deze borden kunnen eveneens tegen warmte en vocht en zijn dus ook geschikt voor gerechten met sauzen.

Vervoerskost

Wij vragen per gereden kilometer 0,35 €. Het aantal kilometers wordt berekend met de snelste route volgens google maps vanuit Boortmeerbeek heen en terug.  Bij een bestellingen vanaf 1000 € (excl. vervoerskost en drank) valt de vervoerskost weg.

Voorschot

Bij een bestelling vragen we steeds een voorschot van 20%.

Wijzigingen

Last-minute nog wijzigingen? Geen enkel probleem! Deze kunnen tot 3 dagen vooraf doorgegeven worden.

Verloop

Wij komen 1 tot 3 uur (afhankelijk van het concept en aantal genodigden) voor het hoofdgerecht aan. Om een vlot verloop te garanderen, vragen we een parkeerplaats voor ons vrij te houden waar we gemakkelijk onze (koel)wagen(s) kunnen in-en uitladen. We bespreken bij aankomst even waar we onze gerechten dienen voor te bereiden en/of te serveren. Zorg er steeds voor dat we kunnen droog staan en bij een temperatuur lager dan 8 graden °C koken we liever niet buiten. Van zodra we geïnstalleerd zijn, starten we met koken. 

Annuleren

Meer dan een maand vooraf: je bent het voorschot verschuldigd, Maar eventueel zoeken we samen met jou naar een oplossing voor een nieuwe datum, zo kan jij je voorschot nog recupereren.

Vanaf 3 dagen tot een maand vooraf: je bent de helft van het totaalbedrag verschuldigd

Minder dan 3 dagen vooraf: je bent het totaalbedrag verschuldigd

Betalingswijze

De betaling kan ter plaatse cash of met jouw bank-app gebeuren of na ontvangst van de factuur per overschrijving op ons rekeningnummer. Indien je kiest om per overschrijving te betalen, vragen we een ‘bestelbon voor ontvangst’ af te tekenen. Je ontvangt steeds een geregistreerd btw-kassaticket na afloop van het feest.

Allergenen

Bekijk onze allergenen hier

Bescherming gegevens

Het kan zijn dat onze kok sfeerbeelden maakt. Hij/zij zal je misschien zelfs vragen om deze te mogen gebruiken op onze sociale media of website. Je kan hierbij steeds laten weten indien dit mediamateriaal niet mag gebruikt worden.

Bekijk hier onze pivacy policy 

Vragen?

Heeft u nog vragen, mail of bel: info@paellafeesten.be of Steeds bereikbaarheid op 0494/907.655 & 0485 317.281

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.